Rolo srebrni lančić 70

122,10  919,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Rolo srebrni lančić 70 dužine 70 cm, baza za sve vaše privjeske i mnogobrojne kombinacije.  Zbog svoje strukture i velike čvrstoće pogodan za manje i veće privjeske. Lančić ima dovoljno velike karike 3 mm promjera da bi lakše mogli prilagoditi željenu dužinu. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Rolo  lančić 70 je bezvremenski nakit. Dodajte svojoj kolekciji i pronađite si odgovarajući privjesak. Naša srebrna ogrlica je primjerena za muškarce kao i za žene. Izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da je lančić poseban detalj, biti će savršen poklon. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Rolo srebrni lančić 70 dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.