Back
Sold out

Plava ruža vjetrova srebrni privjesak

290,00 kn 38,49 

Nema na zalihi

Opis

Opis

Plava ruža vjetrova srebrni privjesak je oduvijek  simbol mora i oceana,promjera 17 mm.  Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedena u EU.

 Plava ruža vjetrova srebrni privjesak sa plavom pozadinom koja dodatno ističe ljepotu i jednostavnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole nautičke motive detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Privjesak se može nositi za svaku prigodu, lako se može staviti na lančić i kao takav pokloniti kao dar.

Privjesak možete kombinirati sa raznim lančićima iz naših kolekcija. Poseban i  idealan odabir za poklon ženi ili muškarcu koji vole more i nautiku.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Poklon može biti vrijedna uspomena kada im želite prenijeti komadić mora i oceana ili jednostavni nautički detalj.Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Plava ruža vjetrova srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.