Sold out

Petlja ljubavi srebrna narukvica rose

47,80  360,15 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-36-925-LCR Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

 Petlja ljubavi srebrna narukvica rose, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Svojom strukturom i dizajnom  narukvice lako i ugodno se može koristiti svakodnevno. Dužine 16 – 19 cm lako je prilagodljiva svakoj ruci. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem i crvenom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Petlja ljubavi narukvica simbolizira vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa prstenom iz iste kolekcije.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaša posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Petlja ljubavi srebrna narukvica rose dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.