Personalizirana srebrna ogrlica Srce

Dostupnost: Available on backorder
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Isporuka:
  10 dana
  Opis

  Personalizirana srebrna ogrlica Srce poseban poklon za poseban trenutak. Ogrlica sa imenom unutar srca izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 45 cm-50 cm (sa regulacijom). Nakit se radi po vašoj narudžbi i biti će vam isporučen za najduže 10 radnih dana. Pod napomene navedite jedno ime koje želite u dizajnu. Ukoliko trebate neku drugu dužinu ogrlice navedite točno što želite.

  Privjesak srce sa imenom idealan će biti detalj  za dnevne i  večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

  Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove Personalizirane srebrne ogrlice Srce.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. a žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

  Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

  Personalizirana srebrna ogrlica Srce dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Personalizirana srebrna ogrlica Srce