MAMA srebrna narukvica

222,98  1.680,00 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: FN-925/Msn-15 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

MAMA srebrna narukvica, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav, majčinstvo. Svojom strukturom i dizajnom narukvice lako i ugodno se može koristiti svakodnevno. Veličina narukvice je za obujam zgloba do 20 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem i ukrašena cirkonima. Proizvedeno u EU.

Elegantna i svjetlucava idealan odabir za poklon majci, prijateljici, ženi.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

MAMA narukvica simbolizira vječnu ljubav, biti će savršen poklon za Vašu dragu osobu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa ogrlicom iz iste kolekcije.

MAMA srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.