Lastavica srebrna ogrlica

50,44  380,02 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Lastavica srebrna ogrlica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom ptice. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen cirkonima. Proizveden u EU.

Lastavica srebrna ogrlica smatra se simbolom svjetla i dobra, također Lastavica je simbol doma, jer se sigurno zna da se ove ptice uvijek vraćaju kući. Privjesak lastavice cirkonima privlači pozornost gdje god da ideteVeličina privjeska 23*25 mm,  dužina ogrlice 42-45 cm.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Lastavica srebrna ogrlica  sa ovim prekrasnim detaljem ptice koje je ispunjeno sa cirkonima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole .  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa narukvicom ili prstenom.

Lastavica srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.