Srebrni prsten Leptir

220,00 kn 29,20 

Na zalihi

SKU: FN-925-22BR Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrni prsten Leptir  donosi vam osjećaj bezbrižnog i radosnog stava. Leptir pozitivan stav, energičnost, za one koji vole usklađenost. Leptir kao predivan detalj  ukrašen cirkonima privlači pozornost gdje god da idete. Prsten se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole leptire.

Veličina je prilagodljiva od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i optočeno cirkonima. Proizvedeno u EU.

Srebrni prsten Leptir Uživati u leptirićima nije nikad bilo loše. Ukrašen malim cirkonima oni će zablistati na Vašoj ruci. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvica koje će činiti savršen set sa prstenom. Prekrasan i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Srebrni prsten Leptir dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.