Back

Kruna rose srebrni prsten

46,45  349,98 kn

Na zalihi

SKU: FN925-32QRCZ-1 Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Kruna rose srebrni prsten  za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj prsten jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

Kruna rose srebrni prsten budi u Vama osjećaj princeze. Proizveden u EU, izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen crvenom pozlatom. Širine od 10 mm i decentno ukrašen kubik cirkonom savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske.

Dostupno u veličinama 12, 14, 18, 20, 22 ( svoju veličinu pronađite u tablici za mjere prstena)

                       Veličinu navesti pod napomene.

 Kruna rose srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.