Zvijezda srebrna narukvica

380,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/38-SNZ Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Zvijezda srebrna narukvica  je savršena za svakoga. Jednostavnog dizajna ova kruta srebrna narukvica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom zvijezda i uskladite sa detaljem kao što su naušnice  ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Zvijezda srebrna narukvica za obujam zgloba ruke do 20 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa zvijezdom je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove bezvremenske narukvice. Iznenadite je posebnom poklonom, ona će blistati svaki dan.

Zvijezda srebrna narukvica dodajte dodir jednostavnih linija na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Zvijezda srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.