Srebrna ogrlica Love is

45,13  340,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-65-925-Lko-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Love is  za ljubav prema ženi. Izuzetna ogrlica sa detaljem srca sa natpisom Love is. Srebrna ogrlica sa žutom pozlatom, privjesak srca veličine 14*15 mm u dužini  42-45 cm ( sa regulacijom ) u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjena žutim zlatom. Proizvedena u EU.

Srebrna ogrlica Love is izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova ogrlica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca možete kombinirati sa prstenom i   naušnicama. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovaj nakit. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom ogrlicom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna ogrlica Love is dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.