Back

Zlatna narukvica za djecu Avion

195,00  1.469,23 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Zlatna narukvica za djecu avion odličan je izbor poklona. Narukvica ima mogućnost graviranja imena i ukoliko želite gravuru napisati pod napomene ime. Usluga graviranja je besplatna. Proizvedeno u EU.

Ova predivna narukvica, duljine do 15 cm, izrađena je od kvalitetnog 585/1000 žutog zlata. Veličina narukvice odgovara za dob od 0-5 godine. Proizvedeno u EU.

Zlatna narukvica sa umetnutom pločicom za graviranje imena ili datuma posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Zajedno stvaramo uspomene.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u ZLATU 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek.

Zlatna narukvica za djecu poklon za dječake i curice kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Zlatna narukvica za djecu avion dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.