Teddy bear srebrna narukvica

75,65  569,99 kn

Na zalihi

Opis

Opis

 Teddy bear srebrna narukvica za ljubitelje medvjedića. Srebrni privjesak na narukvici  sa dodanom kopčom pa možete uvijek premjestiti na lančić. Veličina privjeska 20*15 mm, narukvica do 20 cm. Izrađeno od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

 Teddy bear srebrna narukvica sa privjeskom medvjedića u bijelo-crnoj boji dodatno ističu  posebnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica se može nositi za svaku prigodu, privjesak se može premjestiti na lančić ili ogrlicu. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Teddy bear srebrna narukvica  je uvijek moderan izbor za ženu. Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Teddy bear srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.