Srebrna ogrlica Tree of Life

45,13  340,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-TG-1-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica Tree of Life dužine od 45 cm i 3 cm regulacije. Veličina privjeska 25 mm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, privjesak dodatno oplemenjen sa crvenom pozlatom. Proizvedena u EU.

Srebrna ogrlica  kao simbol rasta i napredovanja.  Poklonite je dragoj osobi ovaj poseban poklon i pokažite svoju privrženost i ljubav !

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Srebrna ogrlica sa ovim prekrasnim detaljem drva života koje je oplemenjeno cirkonima dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje volite.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa narukvicom ili naušnicama.

Srebrna ogrlica Tree of Life dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.