Back

Srebrna ogrlica colour

47,78  359,96 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/30-4 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica colour je idealni izbor ovog ljeta za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Dužina od  40-45 cm u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće. Dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

U ponudi su boje tirkiz, crvena, crna i bijela. Obavezno pod napomene napisati koju boju želite.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna ogrlica detalj koji ćete lako kombinirati sa narukvicom  u dnevnom ili večernjem izlasku. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom ogrlicom. Mogu je nositi sve generacije. Poklonite svojim prijateljima i obitelji. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Srebrna ogrlica colour dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.