Back
Sold out

Golden Red chilli srebrna narukvica

196,50  1.480,53 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Golden Red chilli srebrna narukvica biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Srebrna narukvica, dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji. Narukvica dužine 17 – 19 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom narukvicom. Izuzetan dar za Vas ili rođendanske poklone za žene. Ovaj detalj će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita sa pozlatom odlično će pristajati vašem stilu pa  uskladite sa prstenom ili ogrlicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Golden Red chilli srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.