Back

Glittering butterfly srebrna ogrlica

47,78  359,96 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-28Sbn-2-1-1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Glittering butterfly srebrna ogrlica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom leptirića. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen cirkonima. Proizveden u EU.

Glittering butterfly srebrna ogrlica pozitivan stav, energičnost. Leptir ukrašen cirkonima privlači pozornost gdje god da ideteVeličina privjeska 15*11 mm,  dužina ogrlice 42-45 cm.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Glittering butterfly srebrna ogrlica  sa ovim prekrasnim detaljem leptira koje je ispunjeno sa cirkonima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole leptire.  Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci uskladite sa narukvicom ili prstenom.

Glittering butterfly srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.