Filigransko srce srebrni prsten

59,70  449,81 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Filigransko srce srebrni prsten zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Filigran je jedna od tehnika korištenih u izradi nakita, u pravilu se izvodi isključivo u srebru ili zlatu. Osnovni elementi su pletene i zalemljene žice, dodatno još kombinirane sa sitnim zrncima. Izgledom ovi predmeti podsjećaju na neku vrstu čipke. Tehnika je sve do danas zadržala svoju popularnost. Prsten Srce kao snažna poruka, od srca za vama drage ljude.

Prsten veličine od 14-18 Tablica mjere prstena   (u jednom dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv). Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Proizveden u EU.  

 Srebrni prsten srce zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem.  Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole posebne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvicom koje će činiti savršen set. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Filigransko srce srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.