Filigranski krug srebrna narukvica

42,50  320,21 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-CS32-AG-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Filigranski krug srebrna narukvica odličan odabir za dnevne ili večernje izlaske. Ukrašena cirkonima u gornjem dijelu i privjeskom sa filigranskom mustrom  daju još dodatno notu elegancije. Dužina narukvice od 17-19 cm sa regulacijom. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem, centralni dio kruga sa rose gold pozlatom. Proizvedena u EU.

Budite zvijezda u svom stilu sa ovim predivnim detaljem zvijezda. Ona se uklapa u sve stilove, idealna za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Izuzetan dar za mame ili rođendanske poklone za žene.

Filigranski krug  narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom zvijezda uskladite sa naušnicama. Pokažite svoju pažnju i naklonost predivno dizajniranom narukvicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke, staramo uspomene zajedno!

Filigranski krug srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.