Star koralj zlatna narukvica

130,00  979,49 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Star koralj zlatna narukvica za sve vaše posebne trenutke. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom narukvicom.  Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir.  Ova predivna narukvica izrađena od Jadranskog koralja crvene boje, promjera kuglica 3-3,5 mm i zvijezdama od žutog zlata u dužini 15- 17 cm. Narukvica   izrađena u  ŽUTOM  ZLATU 750/1000 finoće. Proizvedena u EU.

Star koralj narukvica  decentno pokazuje ljubav i pažnju, jer one su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje. Decentan dodatak svakom stilu. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Pokloni  svojoj dragoj osobi.. Elegantna i svjetlucava idealan odabir za poklon curici.

Uživajte u širokom izboru tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši privjesci i ogrlice su izrađeni u zlatu  i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Star koralj zlatna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.