Srebrna ogrlica medaljon big

50,44  380,02 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Srebrna ogrlica medaljon big sa ovim prekrasnim detaljem koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Na medaljon je moguće gravirati  2 imena ili datum. Ukoliko želite napišite nam pod napomenu.

Srebrna ogrlica medaljon big  zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

Srebrna ogrlica medaljon big  dužina ogrlice je 45-50 cm sa regulacijom i pločica 18 mm promjera . Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Upotpunite sa Mini medaljon srebrnom ogrlicom koja će činiti savršen set sa dužom ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Srebrna ogrlica medaljon big dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.