Tirkizno srce srebrna ogrlica

38,49  289,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-TS Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Tirkizno srce srebrna ogrlica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem ukrašenim tirkiznim kamenčićima. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole zanimljive detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i optočena plavim kamenčićima. Proizveden u EU.

Tirkizno srce srebrna ogrlica u dužini od 42-45 cm sa detaljem srca 15*17 mm.

Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite nanognicu ili narukvica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Tirkizno srce srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.