Srebrna narukvica three colour

58,40  440,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-44/TCbb-925 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica three colour, zanimljivog dizajna, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Svojom strukturom i dizajnom narukvice daje dozu elegancije svakom stilu. Dužine 16 – 19 cm lako je prilagodljiva svakoj ruci. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem, žutom i crvenoj pozlati. Proizvedeno u EU.

Srebrna narukvica dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Za vašu kumu ili najbolju prijateljicu. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa ostalim nakitom iz naše široke kolekcije.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Stvaramo uspomene zajedno.

Srebrna narukvica three colour dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.