Back

Cuff chic rose srebrna naušnica

15,93  119,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-CC925-12-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

 Cuff Chic rose srebrna naušnica sa kojom ćete zasigurno zablistati na svim Vama bitnim događajima. Svojim zanimljivim dizajnom ovaj mladenački komad nakita može biti odličan detalj kako za dnevni ili večernji izlazak. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjeno crvenom pozlatom i cirkonima. Proizvedene u EU.

 Cuff Chic rose srebrna naušnica dolazi u srebru sa crvenom pozlatom. Ukrašena cirkonima tamne boje, namjenjena za gornji dio uha. Veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole upečatljive ali otmjene detalje, nije potrebno imati probušeno uho. Savršena i za poklon dragoj osobi. U pakiranju dolazi jedan komad.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

 Cuff Chic rose srebrna naušnica pokloni svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu ili narukvicu koje će činiti savršen set sa naušnicama. Odvažan ovaj komad nakita idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

 Cuff Chic rose srebrna naušnica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.