Personalizirana srebrna ogrlica Srce slovo

59,70  449,81 kn

Opis

Opis

Personalizirana srebrna ogrlica Srce slovo poseban poklon za poseban trenutak. Ogrlica sa detaljem slova i srca izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 42 -45 cm (sa regulacijom). Nakit se radi po vašoj narudžbi i biti će vam isporučen za najduže 10 radnih dana.

Pod napomene navedite slovo koje želite u dizajnu. Ukoliko trebate neku drugu dužinu ogrlice navedite točno što želite. Ogrlica Privjesak srce- slovo idealan  detalj za dnevne i  večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove ogrlice.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. a žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

Ogrlica Srce slovo, ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Personalizirana srebrna ogrlica Srce slovo dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.