Krunica narukvica srebro

34,51  260,02 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/34-KpA Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Krunica  narukvica srebro  dodajte dodir blagoslova na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja. Ovaj sjajan, ali pristupačan vjerski nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Krunica narukvica  prilagođene dužine za obujam zgloba 16- 20 cm s promjerom kuglica 2,5 mm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 srebra. Proizvedeno u EU.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenske narukvice. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan. Ovaj nakit sa Svetim simbolima može biti čudesan dar za vaše posebne trenutke. krštenja, Sv. Potvrde i Krizme!

Krunica  jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna narukvica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita i poklonite ju za obljetnicu svojoj ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 finoće i napravljeni da traju životni vijek.

Krunica narukvica srebro dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.