Back

Ice cream white srebrna ogrlica

50,44  380,02 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-IcW/38-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Ice cream white srebrna ogrlica jedinstveni nakit s temom sladoleda, poslastice u kojoj svi uživamo. Klasik i bezvremenski detalj u glamuroznom izdanju. Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Ice cream white srebrna ogrlica nakit za žene kao idealni detalj, izgleda slatko i uklopiti će se u vašu kolekciju srebrnih ogrlica. Privjesak sladoleda ukrašen sa cirkonima u visini do 20 mm  i ogrlica dužine 40-45 cm  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ice cream white srebrna ogrlica možete je kombinirati sa ostalim nakitom i takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Ice cream white srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.