Eternity srebrni prsten pozlata

29,00  218,50 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Eternity srebrni prsten pozlata budi u Vama osjećaj princeze, ukrašen cirkonom savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske. Predivnog sjaja cirkoni u nizu po cijelom krugu, prsten širine 2.5 mm,  izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen  žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Dostupno u veličini 14, 15, 17, 18, 20 (Svoju veličinu provjerite u  tablici ). POD NAPOMENE NAVESTI ŽELJENU VELIČINU!

Eternity prsten pozlata za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj prsten jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Eternity srebrni prsten pozlata dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.