Crvena Bubamara srebrna narukvica

220,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-26-FB4-1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Crvena Bubamara srebrna narukvica odličan je izbor da nekome iskažite svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine do 15 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Crvena bubamara  daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Bubamara donosi  sreću.

Crvena Bubamara srebrna narukvica  možemo besplatno personalizirati sa gravurom, ako želite stavite pod napomenu željeni tekst.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Crvena Bubamara srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.