Volim te srebrna narukvica

46,45  349,98 kn

Dostupno uz narudžbu

Opis

Opis

 Volim te srebrna narukvica poseban poklon za poseban trenutak. Izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 17-20 cm (sa regulacijom). Nakit se radi po vašoj narudžbi i biti će vam isporučen za najduže 7 radnih dana. Narukvica može biti u kombinaciji sa crvenim cottonom ili na srebrnoj narukvici pa željenu opciju navedite pod napomene. Ukoliko trebate neku drugu dužinu narukvice navedite pod napomene točno što želite. Proizvedeno u EU.

Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove Volim te srebrne narukvice. Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene, djevojke koje vole eleganciju, a žele nositi dar svojih najmilijih uvijek uz sebe.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

 Volim te srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.