Two hearts medaljon srebrna ogrlica

46,45 

Dostupnost: Na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Isporuka:
  10 dana
  Opis

  Two hearts medaljon srebrna ogrlica zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem medaljona koje je ispunjen sa dva srca na finom lančiću sa malim kuglicama koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

  Two hearts medaljon srebrna ogrlica zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom srca, ljubavi. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

  Two hearts medaljon srebrna ogrlica  dužina ogrlice je 40-45 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite narukvicu koja će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

  Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

  Two hearts medaljon srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

   

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Two hearts medaljon srebrna ogrlica
  Two hearts medaljon srebrna ogrlica
  46,45