Jednorog srebrna narukvica

31,85  239,97 kn

Na zalihi

SKU: FN-216-Jsn-925-4 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Jednorog srebrna narukvica odličan je izbor da nekome iskažite svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine do 15 cm ( 1-5 god.), izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena sa rodijem. Jednorog i  zvijezda u bojama daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Pod napomene napisati koju boju želite naručiti; bijela, roza ili plava.

Jednorog kada im želite prenijeti sreću. Možete je upotpuniti naušnicama iz iste kolekcije. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Jednorog narukvica je uvijek moderan izbor za poklon. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu! Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Jednorog srebrna narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.