Back

Star srebrna naušnica pozlata

21,30  160,49 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/SS18 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Star srebrna naušnica pozlata zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem zvijezde koja dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Naušnicu je moguće provući kroz dvije ili tri rupice ukoliko ih imate. Veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršena i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Star naušnica pozlata zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji. Jedinstveni nakit sa posebnom temom zvijezda. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno 18 KT pozlatom. U pakiranju je 1 komad. Proizveden u EU.

Star naušnica pokloni zvjezdice svojoj dragoj osobi. Pronađite ogrlicu ili   naušnice  koji će činiti savršen set. Prekrasne i svjetlucave idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Star srebrna naušnica pozlata dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.