Ljubav srebrna narukvica

37,16  280,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-28-925-Lsn-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Ljubav srebrna narukvica za ljubav prema ženi. Izuzetna narukvica sa detaljem dva srca. Srebrna narukvica sa privjeskom medaljona i otisnutim srcima u dužini  do 20 cm ( sa regulacijom ) u potpunosti izrađena u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Ljubav srebrna narukvica izuzetan dar za vašu voljenu ili rođendanske poklone za žene.  Ova narukvica će brzo postati jedan od vaših najdražih komada za nošenje. Vrlo elegantan poklon nakita s motivom srca možete kombinirati sa ogrlicom, prstenom ili naušnicama. Držite tu posebnu osobu blizu vas svaki put kada nosite ovu narukvicu. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom narukvicom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ljubav srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.