Frederiko Celebration srebrna narukvica

156,61  1.180,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-CB12 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Frederiko Celebration srebrna narukvica za dašak glamura u vašim kombinacijama. Tri srca kao detalj koji plijeni pažnju.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem, žutom i crvenom pozlatom. Detalji na narukvici ukrašeni sa mikrocirkonima. Odgovara za veličinu ruke od 16-20 cm Proizvedena u EU.

Osjećate se kao filmska diva uz ovu narukvicu. Oplemenjeno sa žutom i crvenom pozlatom daje poseban sjaj ovom modelu zbog svoje strukture, a dodani svjetlucavi detalji  učiniti će nošenje još ugodnijim. Ova fino izrađena narukvica od srebra nosiva u svakoj prilici biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku.

Frederiko Celebration srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.