Silver stars naušnice

340,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/34-SSn Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Silver stars naušnice zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem zvijezdica ukrašene sa cirkonima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ih čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Srebrne naušnice zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji. Veličinom od 12-14 mm jedinstveni nakit sa posebnom temom zvijezda. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno ukrašeno cirkonima. Proizveden u EU.

Pokloni zvijezdice svojoj dragoj osobi. Pronađite narukvicu, prsten ili nanognicu koji će činiti savršen set. Prekrasne i svjetlucave idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Silver stars naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.