Narukvica Star

33,18  249,99 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-25SN-4 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

Narukvica Star odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica, duljine 17 – 19 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Decentni konop u boji ZELENOJ ili TAMNO PLAVOJ  izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana daje ovoj narukvici posebnost. Proizvedeno u EU. Pod napomene navesti željenu boju.

Narukvica jednostavan detalj koji ćete lako kombinirati u dnevnom ili večernjem izlasku. Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Zvijezde donose sreću. Upotpunite narukvicu sa naušnicama i ogrlicom. Narukvica sa zvijezdom može biti savršen dar prijateljici, sestri, kumi ili mami. Lijepo će se uklopiti sa ostalim nakitom.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Stvaramo uspomene zajedno.

Narukvica Star dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.