Back

Faith sidecross srebrna ogrlica

45,80  345,08 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/FS-48 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

 Faith sidecross srebrna ogrlica jedinstveni nakit sa križem optočenim cirkonima. Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

 Faith sidecross ogrlica nakit za žene kao idealni detalj, izgleda otmjeno i uklopiti će se u vašu kolekciju srebrnog nakita. Moderan dizajn križa oplemenjen natpisom u visini od 3o mm i ogrlica dužine 42-45 cm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedeno u EU.

 Faith sidecross ogrlica možete lako kombinirati sa ostalim nakitom i takva se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao Prve pričesti, Krizme ili prijateljstvo.

 Faith sidecross srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.