Bee happy srebrna narukvica

37,16  280,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Bn25 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Bee happy srebrna narukvica dužine 17 – 19 cm uz koju ćete se osjećati bezbrižno i radosno. Pčela detaljno izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Bee happy  srebrna narukvica može biti dio vašeg dnevnog stila. Pčele donose sreću, promjene. Poklonite prijateljici, sestri ili svojoj dragoj. Osjećate se bezbrižno i radosno sa ovom narukvicom. Pčelica sa osmjehom, pozitivan stav, energičnost privlače pozornost gdje god da idete. Narukvica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole prirodu. Odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ovaj poseban dizajn Pčele uklopljene u narukvicu za sretne, pozitivne vibracije.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Bee happy srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.