Sold out

Zlatno Srce srebrni prsten

37,16  280,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-ZS28-1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Zlatno Srce srebrni prsten za obilježavanje svih Vama bitnih životnih događaja. Ovaj prsten jednostavno će biti poklon sa kojim ne možete pogriješiti i poklon kojeg nikoga neće moći ostaviti ravnodušnim. Može se kombinirati sa drugim nakitom naušnicama ili ogrlicom. Godinama poznat kao poklon koji oduševljava žene, majke, kćeri ostati će vrijedna uspomena kroz cijeli život.

Zlatno Srce srebrni prsten budi u Vama osjećaj princeze, prsten sa motivom srca savršeno pristaje za dnevne ili večernje izlaske. Predivnog sjaja u žutoj pozlati po cijelom krugu i umetnutim detaljem madreperle. Veličina srca 11*12 mm, veličinu prstena od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). Izrađen u kvalitetnom 925/1000 SREBRU, dodatno oplemenjen žutom pozlatom. Proizvedeno u EU.

Zlatno Srce srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.