Zlatne naušnice mala srca

139,20  1.048,80 kn

Na zalihi

SKU: FN-585/188-AU Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Zlatne naušnice mala srca dodajte dodir svjetlucavog na svoj izgled sa odabirom ovih. Zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađene od kvalitetnog 585 /1000 ŽUTOG ZLATA da bi trajale vječnost. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovih naušnica. Veličinom od 15 mm, srce 5*6 mm, iznenadite je posebnom poklonom i ona će blistati svaki dan. Proizveden u EU.

Zlatne naušnice su uvijek moderan izbor za ženu. Naručite svoje već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u zlatu 585 i napravljeni da traju životni vijek.

Zlatne naušnice sa ovim prekrasnim jednostavnim detaljem srca koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Zlatne naušnice mala srca dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.