Back

Zlatna ogrlica Tinkerbell

248,00  1.868,56 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Zlatna ogrlica Tinkerbell  izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak.

Budući da  ogrlice simboliziraju mladost, snove i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu. sa ovim prekrasnim jednostavnim detaljima koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina je čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi, sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

 Tinkerbell Ogrlica  izrađena u žutom zlatu, privjesak dimenzija 25-28 mm i ukupne dužine  40 cm, simbol vječne ljubavi i predanosti. Izrađena od kvalitetnog 585/1000 ZLATA .  Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši zlatni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u Zlatu 585 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Zlatna ogrlica Tinkerbell  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.