Zlatna ogrlica srce

1.760,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Zlatna ogrlica srce jednostavan ali elegantan poklon nakita s motivom srca. Motiv u našoj ogrlici decentno pokazuje ljubav i pažnju, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje.

Zlatna ogrlica srce za djevojku, sestru, kumu, ženu, majku. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom ogrlicom. Zlatni lančić je povezan privjeskom promjera 20 mm u dužini od 45 cm. Ogrlica u potpunosti izrađena u  ŽUTOM I BIJELOM ZLATU 585 /1000 finoće. Proizvedena u EU.

Ogrlica se uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ima posebnu temu kombinirajte sa naušnicama i biti će savršen poklon za Vašu dragu ženu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši privjesci i ogrlice su izrađeni u zlatu 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Zlatna ogrlica srce dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.