Zlatna ogrlica infinity cross

1.560,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-585-Icsc Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Zlatna ogrlica infinity cross nakit za žene kao idealni detalj, izgleda slatko i uklopiti će se u vašu kolekciju zlatnih ogrlica. Privjesak križa ukrašenog sa cirkonima sa dodanim krilima veličine od 19*29 mm, ogrlica dužine 45 cm izrađene od kvalitetnog 585/1000 ZLATA. Proizvedeno u EU.

Zlatna ogrlica infinity cross jedinstveni nakit s temom križića ukrašen cirkonima. Uživajte u širokom izboru tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši zlatni privjesci i ogrlice su izrađeni u finoći 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Zlatna ogrlica infinity cross možete je kombinirati sa ostalim nakitom i takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao Prve pričesti, Krizme ili prijateljstvo.

Zlatna ogrlica infinity cross dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.