Sold outHot

Žabac srebrna ogrlica

300,00 kn 39,81 

Nema na zalihi

SKU: FN-3/FSN Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Žabac srebrna ogrlica uživati u bojama nije nikad bilo ljepše. Sa ovom ogrlicom žabca zaista ćete privlačiti pažnju. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojciKombinirajte sa ostalim nakitom,  izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i optočeno cirkonima. Dužina ogrlice 42-48 cm i veličina privjeska do 20 mm. Proizvedeno u EU.

Žabac srebrna ogrlica mogu biti dio vašeg dnevnog i večernjeg stila. Poklonite prijateljici, sestri ili svojoj dragoj. Osjećate se bezbrižno i radosno sa ovim naušnicama. Pozitivan stav, energičnost privlače pozornost gdje god da idete. Ogrlica se može nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole glamur. Odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ogrlicu možete uskladiti sa naušnicama iz iste kolekcije.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Žabac srebrna ogrlica dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.