White heart srebrna ogrlica

360,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-36/Bho-925 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

White heart srebrna ogrlica zablistajte sa ogrlicom ukrašenom sa privjeskom srca. Decentan dodatak svakom stilu. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno je oplemenjen rodijem i ukrašena sa sedefastom madreperlom. Proizveden u EU.

White heart srebrna ogrlica sa srcem veličine 16 mm. Dužina ogrlice je 40-45 cm sa regulacijom.

Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite par svjetlucavih naušnica ili narukvica koje će činiti savršen set sa ogrlicom. Elegantna ogrlica idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

White heart srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.