Trešnjice srebrne naušnice

100,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925/12-Tsn Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Trešnjice srebrne naušnice za djevojčice kada im želite prenijeti sreću.  Naušnice uvijek moderan izbor za curice. Naručite svoje već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Trešnjice srebrne naušnice za djevojčice, vaša curica će biti zadovoljna odabirom ovih bezvremenskih srebrnih naušnica. Iznenadite je posebnom poklonom, one će blistati svaki dan na njenom uhu.

Trešnjice  srebrne naušnice za djevojčice izgleda slatko i uklopiti će se u njenu kolekciju srebrnih naušnica. Napravljene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, savršene za djevojčice. Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovim predivnim detaljem i uskladite sa narukvicom.

Trešnjice  srebrne naušnice za djevojčice dolaze u kombinaciji boja, napravljene na iglicu sa sigurnosnim leptirićem iza za probušena uha.

Dodajte dodir svjetlucavog na izgled sa odabirom ovih srebrnih naušnica. Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon vašim najdražima. Djevojčice će obožavati ovaj nakit.

Trešnjice srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.