Back

Tinkerbell srebrna ogrlica

380,00 kn 50,44 

Na zalihi

SKU: FN-925-TSN2 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Tinkerbell srebrna ogrlica dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite mladost i igru. Naša srebrna ogrlica namijenjena je za snažne i romantične žene, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost.

Tinkerbell srebrna ogrlica ukrašena bojom i ukupne dužine  40 cm + 4,5 cm regulacije, simbol vječne ljubavi,predanosti. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedeno u EU.

Tinkerbell srebrna ogrlica dostupna je u zelenoj i plavoj krila, prilikom naručivanja navedite koju boju želite.Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ogrlice simboliziraju mladost, snove i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

 Tinkerbell srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.