Svijet avion srebrna narukvica

300,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-SAn/3-2 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Svijet avion srebrna narukvica  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama, putovanjima i druženjima. Cijeli svijet je tvoj ako želiš. Mapa svijeta veličine 12mm i avion privjesak 10 mm, ukupne dužine od 17-20 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem ili crvenom pozlatom. POD NAPOMENE NAVESTI KOJI MODEL ŽELITE. Proizvedeno u EU.

Svijet avion srebrna narukvica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se narukvica može kombinirati sa ostalim nakitom kao ogrlica biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Srebrna narukvica kao divan i šarmantan dar za uspomenu. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Svijet avion srebrna narukvica u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.