Sold out

Star srebrne naušnice

200,00 kn 26,55 

Nema na zalihi

SKU: FN-925/27-3Ss-1-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Star srebrne naušnice  zablistajte sa ovim prekrasnim detaljem zvijezdica koja su ukrašene sa cirkonima koji dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ih čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Star srebrne naušnice zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom zvijezda. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

Star srebrne naušnice na iglicu sa kopčanjem iza. Pokloni zvijezdice svojoj dragoj osobi. Pronađite narukvicu koja će činiti savršen set. Prekrasne i svjetlucave idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Star srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.