Star srebrna ogrlica

350,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-S035-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Star srebrna ogrlica prilagođene dužine 42- 45 cm neophodna je u svakoj ženskoj kolekciji nakita i ova sa zvijezdicom ukrašena sa cirkonima je savršena za svakoga. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjeno rodijem. Proizvedeno u EU.

Star srebrna ogrlica  ukrašena cirkonima je savršena za svakoga. Jednostavna, nježna i slatka, ova srebrna  ogrlica je savršena da se nosi svaki dan. Zavirite u našu kolekciju nakita sa motivom zvijezda i uskladite sa detaljem kao što su narukvica ili prsten. Poklonite ju za obljetnicu svojoj dragoj djevojci, ženi ili majci. Izuzetan je poklon i za najbolju prijateljicu!

Star srebrna ogrlica  dodajte dodir svjetlucavog na svoj izgled sa odabirom ovih srebrnih detalja i budite zvijezda zabave. Ovaj sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ove bezvremenske ogrlice. Iznenadite je posebnom poklonom, ona će blistati svaki dan.

Star srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.